Μαγνητοθεραπεία

Magneto Stym - Θεραπεία ακράτειας

  • Ένταση μαγνητικού πεδίου max 2 Tesla
  • Συχνότητα: 1 - 80 Hz
  • Μέθοδος μη επαφής με βαθιά διείσδυση

Η συσκευή Magneto Stym, δίνει  λύση  στους ασθενείς, που οι μόνες προηγούμενες επιλογές θεραπείας, ήταν η  χειρουργική επέμβαση,  ή οι συμπεριφορικές θεραπείες.

Η Magneto Stym προκαλεί εξωσωματική μαγνητική διέγερση χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικά πεδία, για να προκαλέσει φυσικές συσπάσεις των μυών του πυελικού εδάφους. Οι ασθενείς κάθονται αναπαυτικά και ντυμένοι σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και ακίνδυνη.

Magneto Stym- Θεραπεία ακράτειας

Για τους περισσότερους ασθενείς η ακράτεια των ούρων, προκαλείται από αδυναμία των μυών του πυελικού εδάφους, με την ηλικία λόγω  ατροφίας, λόγω βλάβης μετά τον τοκετό, υστερεκτομής, ριζικής προστατεκτομής, ή συνδυασμό αυτών των παραγόντων.

Όταν οι μυες του πυελικού εδάφους ασκούνται με ηλεκτρομαγνητική διέγερση, η άσκηση αυτή συμβάλει στην ενίσχυση των μυών και στη θεραπεία της ακράτειας.

Για πρώτη φορά, μια μη επεμβατική θεραπεία έχει αποδειχθεί αποτελεσματική για την επανάκτηση της δύναμης και της αντοχής των μυών του πυελικού εδάφους.

Η Magneto Stym προσφέρει λύση σε όλους εκείνους τους ασθενείς που η ακράτεια προκαλείται από αποδυνάμωση των μυών, δεδομένου ότι τους βοηθά να ανακτήσουν τον έλεγχο των σφιγκτήρων τους χωρίς χειρουργική επέμβαση, καθετήρες, φάρμακα ή ηλεκτρική διέγερση.

2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by