Εκπαίδευση Εξειδικευμένα σεμινάρια

Πιστεύοντας, ότι η καλή γνώση της βιοφυσικής και της λειτουργίας των laser , είναι το κλειδί για τη σωστή χρήση τους, παρέχουμε στους γιατρούς συνεχή κλινική εκπαίδευση.

AALZ

Στην προσπάθειά μας για πανεπιστημιακού επιπέδου laser εκπαίδευση, συνεργαζόμαστε με το AALZ Ινστιτούτο Εκπαίδευσης στα Οδοντιατρικά Laser.

Τα σεμινάρια είναι τριήμερα, γίνονται στην αγγλική γλώσσα σε τμήματα 8-10 ατόμων, με θέματα: Βιοφυσική των Laser, Αλληλεπίδραση Laser -Ιστών, Παρακολούθηση κλινικών περιστατικών, Eκπαίδευση στην χρήση των Laser, με χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Εκπαίδευση EmunDo®

Εκπαίδευση σε μικρά γκρούπ 1-3 γιατρών  στην EmunDo® φωτοθερμική θεραπεία, με το διοδικό Laser FOX ΙΙΙ 810nm. Η τεχνική EmunDo® αυξάνει τα ποσοστά απολύμανσης στις θεραπείες περιοδοντίτιδας και περιεμφυτευματίτιδας και βελτιώνει εντυπωσιακά τα κλινικά σας αποτελέσματα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Laser & Health ACADEMY

Για την Laser εκπαίδευσή σας, συνεργαζόμαστε με την Laser & Health Academy. Διοργανώνουμε σεμινάρια για Δερματολόγους, Χειρουργούς, Πλαστικούς Χειρουργούς, Αγγειοχειρουργούς, Γυναικολόγους, Οδοντίατρους και Αισθητικούς.Τα σεμινάρια, γίνονται στη Λιουμπλιάνα, στην αγγλική γλώσσα σε τμήματα 8-10 ατόμων, με βιοφυσική των Laser, αλληλεπίδραση Laser -Ιστών, κλινικά περιστατικά, εκπαίδευση στην χρήση των Laser. Πιστοποιητικό παρακολούθησης από τη Laser & Health Academy. Η Laser & Health Academy είναι μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, που ασχολείται με την προώθηση της έρευνας, της εκπαίδευσης και τις εκδόσεις της laser ιατρικής. Συνεργάζεται με εταιρείες κατασκευής laser, γιατρούς και πανεπιστήμια, για την ανάπτυξη και βελτίωση των laser εφαρμογών. Παρέχει συνεχή εκπαίδευση, με έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση και επίδειξη laser τεχνικών και διαδικασιών που παρέχονται μέσα από workshopshands-on και σεμινάρια από καθηγητές και έμπειρους χρήστες.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

Master's Program in Laser Dentistry

Η εταιρεία Φωτοδιέγερση πιστή στη προσπάθειά της για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση,  συνεργάζεται με τη Laser & Health Academy (LA&HA). Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2018 μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τρίτο πρόγραμμα Master, αποτελούμενο από πέντε ενότητες που παρέχουν γνώση και εξειδίκευση, που χρειάζεται ο κάθε οδοντίατρος που χρησιμοποιεί  laser. • Συνολικά 200 ώρες ενεργούς και υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στην αγγλική γλώσσα από καθηγητές και γιατρούς εξειδικευμένους σε διάφορους τομείς της οδοντιατρικής • Κατάρτιση σε 5 ενότητες σε ένα υποστηρικτικό και εξαιρετικά λειτουργικό εκπαιδευτικό περιβάλλον με διαθέσιμες τις πιο αποδοτικές και σύγχρονες τεχνολογίες laser• Hands-on κλινική εκπαίδευση με στενή εποπτεία στο σύγχρονο οδοντιατρικό Ινστιτούτο της Laser & Health Academy. Δηλώστε τη συμμετοχή σας τώρα σε όποια ενότητα σας ενδιαφέρει. Για να δείτε το πρόγραμμα  πατήστε εδώ  LA&HA Master’s Program in Laser Dentistry 

 

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης της Laser & Health Academy Έτους 2018

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο trainings@fotona.com, fotodieg@otenet.gr ή στο 2106251547 

Με χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης από τη Laser & Health Academy

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Fotodiegersi

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες της εταιρείας μας

Διοργανώνουμε laser σεμινάρια στην Ελλάδα, με παρουσίαση εφαρμογών με τα πιο κατάλληλα μήκη κύματος στην οδοντιατρική, Er:YAG 2940nm & Nd:YAG  1064nm. Σεμινάρια διοδικών laser με μήκη κύματος 810, 980 και 1064 nm, αλληλεπίδραση Laser - ιστών, κλινικές εφαρμογές και ασφάλεια των laser.

 

Επιστημονική Ημερίδα Laser Εφαρμογών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα “Εξελίξεις στη Laser Οδοντιατρική

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στο Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο Domotel Καστρί, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο  για την χρήση των παλμικών Laser Er:YAG 2940nm,  Nd:YAG 1064nm και του Διοδικού Laser FOX 810nm,  στις οδοντιατρικές θεραπείες.

Η ημερίδα ξεκίνησε με παρουσίαση των βραβευμένων με διεθνείς διακρίσεις συστημάτων  Laser LightWalker της  Fotona  με δύο μήκη κύματος  Er:YAG-2940nm,  Nd:YAG-1064nm  και του Διοδικού  Laser FOX 810nm της A.R.C.

Ο φυσικός της εταιρείας εξήγησε και συνέδεσε  την βιοφυσική των Laser, την ορολογία και τις παραμέτρους τους με τις κλινικές εφαρμογές, για την κατανόηση της δράσης και αντίδρασης Laser-Ιστών και των κλινικών εφαρμογών.

Ακολούθησε παρουσίαση της Er:YAG Laser οδοντικής χειρουργικής, και θεραπείες περιστατικών παρασκευής κοιλοτήτων εξ ολοκλήρου με το Er:YAG Laser, με επίδειξη της τεχνικής και της ταχύτητας αποκοπής με σχετικό  video.  

Χειρουργική μαλακών ιστών, ενδοδοντικές και περιοδοντολογικές θεραπείες με Er:YAG  &  Nd:YAG Laser (TwinLight θεραπείες με συνδυασμό των δύο Laser),  και λεύκανση με Er:YAG Laser. Ακολούθησαν video με όλες τις παραπάνω εφαρμογές σε πραγματικούς χρόνους.

Παρουσίαση της τεχνικής EmunDo® με νέα πρωτόκολλα θεραπειών στο περιοδόντιο και περιεμφυτευματίτιδες, με το διοδικό Laser FOX- 810nm της  A.RC. Στη συνέχεια έγινε επίδειξη,  του LightWalker και του FOX 810 σε γνάθους χοίρων.

Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές, τον Αναπλ. καθηγητή περιοδοντολογίας κ. Καρούση, τον παιδοδοντίατρο κ. Βελώνη, την περιοδοντολόγο κ. Γουτούδη, τους οδοντίατρους κ. Ε. Παπαδάκη και κ. Καλλή και τον φυσικό κ. Κάπαρη. Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες οδοντίατρους, που με τις εύστοχες ερωτήσεις τους και απορίες τους συνέβαλαν στο υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου.

Η Φωτοδιέγερση είναι η πρώτη εταιρεία, που από την αρχή της εμπορικής της δραστηριότητας, παράλληλα με την προώθηση συστημάτων Laser, διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης. Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχουμε  το οφείλουμε στην επί  16 έτη συνεργασία μας  με εκπαιδευτικούς φορείς  που παρέχουν επιστημονικά τεκμηριωμένη εκπαίδευση στην Laser οδοντιατρική.  

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τα σεμινάριά μας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

 

Webinar, Zolar Laser

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Webinar, Zolar Diode Laser, για τους χρήστες των συσκευών Photon & Photon Plus. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2106251547

fotona tmg iskra medical
2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by