Εκπαίδευση Εξειδικευμένα σεμινάρια

Πιστεύοντας, ότι η καλή γνώση της βιοφυσικής και της λειτουργίας των laser , είναι το κλειδί για τη σωστή χρήση τους, παρέχουμε στους γιατρούς συνεχή κλινική εκπαίδευση.

Εκπαίδευση EmunDo®

Εκπαίδευση σε μικρά γκρούπ 1-3 γιατρών  στην EmunDo® φωτοθερμική θεραπεία σε ασθενείς, με το διοδικό Laser FOX ΙΙΙ 810nm. Η τεχνική EmunDo® αυξάνει τα ποσοστά απολύμανσης στις θεραπείες περιοδοντίτιδας και περιεμφυτευματίτιδας και βελτιώνει εντυπωσιακά τα κλινικά σας αποτελέσματα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Laser & Health Academy -Seminars, Workshops

 

Laser εκπαίδευση

Για την Laser εκπαίδευσή σας, συνεργαζόμαστε με την Laser & Health Academy. Διοργανώνουμε σεμινάρια για Δερματολόγους, Χειρουργούς, Πλαστικούς Χειρουργούς, Αγγειοχειρουργούς, Γυναικολόγους, Οδοντίατρους και Αισθητικούς.Τα σεμινάρια, γίνονται στη Λιουμπλιάνα, στην αγγλική γλώσσα σε τμήματα 8-10 ατόμων, με βιοφυσική των Laser, αλληλεπίδραση Laser -Ιστών, κλινικά περιστατικά, εκπαίδευση στην χρήση των Laser. Με πιστοποιητικό παρακολούθησης από τη Laser & Health Academy. 

Η Laser & Health Academy είναι μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, που ασχολείται με την προώθηση της έρευνας, της εκπαίδευσης και τις εκδόσεις της laser ιατρικής. Συνεργάζεται με εταιρείες κατασκευής laser, γιατρούς και πανεπιστήμια, για την ανάπτυξη και βελτίωση των laser εφαρμογών. Παρέχει συνεχή εκπαίδευση, με έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση και επίδειξη laser τεχνικών και διαδικασιών που παρέχονται μέσα από workshopshands-on και σεμινάρια από καθηγητές και έμπειρους χρήστες.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

Πρόγραμμα εκπαίδευσης της Laser & Health Academy, έτους 2019

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο trainings@fotona.com, fotodieg@otenet.gr ή στο τηλέφωνο 2106251547  

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Laser & Health Academy-Master's Program in Laser Dentistry

Master's Program in Laser Dentistry

Η εταιρεία Φωτοδιέγερση πιστή στη προσπάθειά της για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση,  συνεργάζεται με τη Laser & Health Academy (LA&HA). Το πρόγραμμα αποτελείται από πέντε ενότητες που παρέχουν γνώση και εξειδίκευση, που χρειάζεται ο κάθε οδοντίατρος που χρησιμοποιεί  laser. • Συνολικά 200 ώρες ενεργούς και υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στην αγγλική γλώσσα από καθηγητές και γιατρούς εξειδικευμένους σε διάφορους τομείς της οδοντιατρικής • Κατάρτιση σε 5 ενότητες σε ένα υποστηρικτικό και εξαιρετικά λειτουργικό εκπαιδευτικό περιβάλλον με διαθέσιμες τις πιο αποδοτικές και σύγχρονες τεχνολογίες laser• Hands-on κλινική εκπαίδευση με στενή εποπτεία στο σύγχρονο οδοντιατρικό Ινστιτούτο της Laser & Health Academy. Δηλώστε τη συμμετοχή σας τώρα σε όποια ενότητα σας ενδιαφέρει. Για να δείτε το πρόγραμμα  πατήστε εδώ  LA&HA Master’s Program in Laser Dentistry 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο trainings@fotona.com, fotodieg@otenet.gr ή στο τηλέφωνο 2106251547  

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Dental Excellence-Training Center

Advanced Laser Dentistry

Το Σάββατο 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε από τη Φωτοδιέγερση σε συνεργασία   με τη Dental Excellence, υψηλού επιπέδου Laser workshop, αφήνοντας  τις καλύτερες εντυπώσεις.

Εκτός από τις βασικές γνώσεις  στη βιοφυσική των laser, οι συμμετέχοντες  ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και τις  κλινικές μελέτες που επιβεβαιώνουν τα πλεονεκτήματα της  Laser οδοντικής  χειρουργικής,  για τις  νέες τεχνικές, όπως  την EmunDo® φωτοθερμική θεραπεία περιοδοντίτιδας και περιεμφυτευματίτιδας, τη  τεχνολογία SWEEPS, για καθαρισμό και απολύμανση  ριζικού σωλήνα καθώς και εφαρμογές σε μαλακούς και σκληρούς ιστούς. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν laser θεραπείες σε ασθενείς  και να κάνουν  Hands-on πρακτική στις συσκευές laser.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες και τους ομιλητές,  Ι. Καρούση, Δ. Βελώνη, Α. Νικήτα, Π. Κάπαρη, Α. Καλλή.

 

fotona tmg iskra medical
2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by