Εκπαίδευση Εξειδικευμένα σεμινάρια

Πιστεύοντας, ότι η καλή γνώση της βιοφυσικής και της λειτουργίας των laser , είναι το κλειδί για τη σωστή χρήση τους, παρέχουμε στους γιατρούς συνεχή κλινική εκπαίδευση.

Ατομική εκπαίδευση

20 χρόνια αποκλειστικής ενασχόλησης μας με τα Laser και την Laser εκπαίδευση.

Με την αγορά της συσκευής  παρέχουμε:

 •   Ατομική κλινική εκπαίδευση στις θεραπείες με Er:YAG, Nd:YAG & Diode Laser
 •   Εκπαίδευση στη τεχνική της φωτοθερμικής θεραπείας EmunDo®
 •   Υποστήριξη και μετά την αγορά με συνεχή αναβάθμιση της laser εκπαίδευσής σας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Laser & Health Academy -Seminars, Workshops

 

Για την Laser εκπαίδευσή σας, συνεργαζόμαστε με την Laser & Health Academy.

Τα σεμινάρια, γίνονται στη Λιουμπλιάνα, στην αγγλική γλώσσα σε τμήματα 8-10 ατόμων και περιλαμβάνουν, βιοφυσική των Laser, αλληλεπίδραση Laser - Ιστών, κλινικά περιστατικά σε ασθενείς, εκπαίδευση στην χρήση των Laser. Με πιστοποίηση από τη Laser & Health Academy.

Η Laser & Health Academy είναι μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, που ασχολείται με την προώθηση της έρευνας, της εκπαίδευσης και τις εκδόσεις της laser ιατρικής. Συνεργάζεται με εταιρείες κατασκευής laser, γιατρούς και πανεπιστήμια, για την ανάπτυξη και βελτίωση των laser εφαρμογών. Παρέχει εκπαίδευση, με έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση και επίδειξη laser τεχνικών και διαδικασιών που παρέχονται μέσα από workshops, hands-on και σεμινάρια από καθηγητές και έμπειρους χρήστες.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

Πρόγραμμα εκπαίδευσης της Laser & Health Academy με πιστοποίηση, έτους 2021

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο trainings@fotona.com, fotodieg@otenet.gr ή στο τηλέφωνο 2106251547  

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Laser & Health Academy-Master's Program in Laser Dentistry

Master's Program in Laser Dentistry

Από τη Laser & Health Academy

Το Master  πρόγραμμα αποτελείται από πέντε ενότητες που παρέχουν γνώση και εξειδίκευση, που χρειάζεται ο κάθε οδοντίατρος που χρησιμοποιεί  laser. • Συνολικά 200 ώρες ενεργούς και υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στην αγγλική γλώσσα από καθηγητές και γιατρούς εξειδικευμένους σε διάφορους τομείς της οδοντιατρικής • Κατάρτιση σε 5 ενότητες σε ένα υποστηρικτικό και εξαιρετικά λειτουργικό εκπαιδευτικό περιβάλλον με διαθέσιμες τις πιο αποδοτικές και σύγχρονες τεχνολογίες laser • Hands-on κλινική εκπαίδευση με στενή εποπτεία στο σύγχρονο οδοντιατρικό Ινστιτούτο της Laser & Health Academy. Δηλώστε τη συμμετοχή σας σε όποια ενότητα σας ενδιαφέρει.

Προσαρμοζόμενοι στις νέες συνθήκες λόγω Corona-virus, ένα μέρος των μαθημάτων έχει μεταφερθεί σε διαδικτυακές πύλες μάθησης. Αυτή η προσωρινή λύση επιτρέπει στους σπουδαστές και στους καθηγητές να επικοινωνούν και να μοιράζονται τις γνώσεις τους με ασφαλή τρόπο.

LA&HA Master’s Program in Laser Dentistry 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο trainings@fotona.com, fotodieg@otenet.gr ή στο τηλέφωνο 2106251547  

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Dental Excellence-Training Center

Advanced Laser Dentistry

Υψηλού επιπέδου Laser workshops σε συνεργασία με την Dental Excellence

 • Βιοφυσική των laser
 • Laser οδοντική  χειρουργική
 • Nέες τεχνικές-EmunDo® φωτοθερμική θεραπεία περιοδοντίτιδας και περιεμφυτευματίτιδας
 • TwinLight θεραπείες
 • Tεχνολογία SWEEPS, για καθαρισμό και απολύμανση  ριζικού σωλήνα
 • Εφαρμογές σε μαλακούς  ιστούς
 • Επίδειξη θεραπειών σε ασθενείς  
 • Hands-on πρακτική

 

 

Διοργάνωση Laser Σεμιναρίων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Με στόχο την επιτυχή ένταξη των laser στην καθημερινή σας πρακτική, επι 20 χρόνια διοργανώνουμε σεμινάρια παρέχοντας γνώση στη βιοφυσική των laser και την δράση τους στους ιστούς, με επιδείξεις  θεραπειών.

 

fotona tmg iskra medical
2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by