Εκπαίδευση Εξειδικευμένα σεμινάρια

Πιστεύοντας, ότι η καλή γνώση της βιοφυσικής και της λειτουργίας των laser , είναι το κλειδί για τη σωστή χρήση τους, παρέχουμε στους γιατρούς συνεχή κλινική εκπαίδευση.

AALZ

Στην προσπάθειά μας για πανεπιστημιακού επιπέδου laser εκπαίδευση, συνεργαζόμαστε με το AALZ Ινστιτούτο Εκπαίδευσης στα Οδοντιατρικά Laser.

Τα σεμινάρια είναι τριήμερα, γίνονται στην αγγλική γλώσσα σε τμήματα 8-10 ατόμων, με θέματα: Βιοφυσική των Laser, Αλληλεπίδραση Laser -Ιστών, Παρακολούθηση κλινικών περιστατικών, Eκπαίδευση στην χρήση των Laser, με χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Εκπαίδευση EmunDo®

Εκπαίδευση σε μικρά γκρούπ 1-3 γιατρών  στην EmunDo® φωτοθερμική θεραπεία, με το διοδικό Laser FOX ΙΙΙ 810nm. Η τεχνική EmunDo® αυξάνει τα ποσοστά απολύμανσης στις θεραπείες περιοδοντίτιδας και περιεμφυτευματίτιδας και βελτιώνει εντυπωσιακά τα κλινικά σας αποτελέσματα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Laser & Health ACADEMY

Για την Laser εκπαίδευσή σας, συνεργαζόμαστε με την Laser & Health Academy. Διοργανώνουμε σεμινάρια για Δερματολόγους, Χειρουργούς, Πλαστικούς Χειρουργούς, Αγγειοχειρουργούς, Γυναικολόγους, Οδοντίατρους και Αισθητικούς.Τα σεμινάρια, γίνονται στη Λιουμπλιάνα, στην αγγλική γλώσσα σε τμήματα 8-10 ατόμων, με βιοφυσική των Laser, αλληλεπίδραση Laser -Ιστών, κλινικά περιστατικά, εκπαίδευση στην χρήση των Laser. Πιστοποιητικό παρακολούθησης από τη Laser & Health Academy. Η Laser & Health Academy είναι μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, που ασχολείται με την προώθηση της έρευνας, της εκπαίδευσης και τις εκδόσεις της laser ιατρικής. Συνεργάζεται με εταιρείες κατασκευής laser, γιατρούς και πανεπιστήμια, για την ανάπτυξη και βελτίωση των laser εφαρμογών. Παρέχει συνεχή εκπαίδευση, με έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση και επίδειξη laser τεχνικών και διαδικασιών που παρέχονται μέσα από workshopshands-on και σεμινάρια από καθηγητές και έμπειρους χρήστες.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

Master's Program in Laser Dentistry

Η εταιρεία Φωτοδιέγερση πιστή στη προσπάθειά της για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση,  συνεργάζεται με τη Laser & Health Academy (LA&HA). Το πρόγραμμα αποτελείται από πέντε ενότητες που παρέχουν γνώση και εξειδίκευση, που χρειάζεται ο κάθε οδοντίατρος που χρησιμοποιεί  laser. • Συνολικά 200 ώρες ενεργούς και υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης στην αγγλική γλώσσα από καθηγητές και γιατρούς εξειδικευμένους σε διάφορους τομείς της οδοντιατρικής • Κατάρτιση σε 5 ενότητες σε ένα υποστηρικτικό και εξαιρετικά λειτουργικό εκπαιδευτικό περιβάλλον με διαθέσιμες τις πιο αποδοτικές και σύγχρονες τεχνολογίες laser• Hands-on κλινική εκπαίδευση με στενή εποπτεία στο σύγχρονο οδοντιατρικό Ινστιτούτο της Laser & Health Academy. Δηλώστε τη συμμετοχή σας τώρα σε όποια ενότητα σας ενδιαφέρει. Για να δείτε το πρόγραμμα  πατήστε εδώ  LA&HA Master’s Program in Laser Dentistry 

 

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Έτους 2018

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο trainings@fotona.com, fotodieg@otenet.gr ή στο 2106251547  

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Fotodiegersi

ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ 1 Θεωρητικό  και Πρατικό Σεμινάριο για την  αποτελεσματική θεραπεία περιοδοντικών ασθενών από τον γενικό οδοντίατρο

Η Εταιρεία Οδοντοστοματολογικής Ερεύνης το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 διοργάνωσε σεμινάριο με το παραπάνω θέμα, με πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων και στη χρήση των φωτοθερμικών θεραπειών με το διοδικό laser FOX. 

Επιστημονική Ημερίδα στο Ρέθυμνο

Στις 3 Φεβρουαρίου 2018, στο σπίτι του πολιτισμού, σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνου, διοργανώσαμε ημερίδα με θέμα: Βελτίωση των κλινικών μας δυνατοτήτων από τις εφαρμογές των Laser στην οδοντιατρική. Ομιλητές ο Αν. καθηγητής περιοδοντολογίας κ. Ι. Καρούσης και ο χειρούργος οδοντίατρος κ. Α. Καλλής.

Επιστημονική Ημερίδα Laser Εφαρμογών στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Domotel

Στο Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο Domotel Καστρί, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο  για την χρήση του Laser LightWalker (Er:YAG 2940nm, Nd:YAG 1064nm) και τις εφαρμογές του. Επίδειξη εφαρμογών του Διοδικού Laser FOX 810nm,  και των φωτοθερμικών θεραπειών με την πατενταρισμένη τεχνική EmunDo®.

Η Φωτοδιέγερση είναι η πρώτη εταιρεία, που από την αρχή της εμπορικής της δραστηριότητας, παράλληλα με την προώθηση συστημάτων Laser, διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης. Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχουμε  το οφείλουμε στην επί  17 έτη συνεργασία μας  με εκπαιδευτικούς φορείς  που παρέχουν επιστημονικά τεκμηριωμένη εκπαίδευση στην Laser οδοντιατρική.  

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

 

Webinar, Zolar Laser

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Webinar, Zolar Diode Laser, για τους χρήστες των συσκευών Photon & Photon Plus. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2106251547

fotona tmg iskra medical
2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by