Fotona

Fotona

Feature image

 

Fotona Lasers

Η Fotona ιδρύθηκε το 1964, μόλις τέσσερα χρόνια μετά την εφεύρεση του πρώτου laser, ενώ σήμερα είναι ένας από τους πιο έμπειρους κατασκευαστές συστημάτων laser υψηλής τεχνολογίας.

Είναι μια κορυφαία παγκοσμίως ιατρική εταιρεία laser,  αναγνωρισμένη για τις καινοτομίες της και βραβευμένη  για τις εφαρμογές των συστημάτων της στην αισθητική & δερματολογία, οδοντιατρική, χειρουργική, γυναικολογία.

Με έδρα την ΕΕ, τις ΗΠΑ και την Κίνα, η επιχειρηματική φιλοσοφία της Fotona είναι  να επιλέγει συνεχώς την τελειότητα, για να εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα των ιατρικών συσκευών της.

 

Επιλέξτε Fotona - Επιλέξτε Τελειότητα

Η επιλογή Fotona διασφαλίζει καινοτόμες λύσεις, ανώτερες επιδόσεις, τεχνική τελειότητα και απαράμιλλα τεχνικά χαρακτηριστικά. Όλα τα εξαρτήματα κατασκευάζονται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Fotona, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και μετά από αυστηρούς ελέγχους ενσωματώνονται στα συστήματα laser. Αυτή η μακροπρόθεσμη αφοσίωση στην τελειότητα εξασφαλίζει ότι τα συστήματα laser της εταιρείας είναι υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και αντοχής.

Αριστεία στην Εκπαίδευση και Υποστήριξη 

Με την ίδρυση της Laser and Health Academy *, η Fotona συνεργάζεται με κορυφαίους, κλινικούς ειδικούς και παρέχει στους ιατρούς-χρήστες συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση. Οι χρήστες των συστημάτων Fotona συμμετέχουν σε σεμινάρια-workshops, ατομικές συνεδρίες κατάρτισης, hands-on επιδείξεις, καθώς και συμμετοχή σε διεθνείς κλινικές μελέτες και διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Όταν επιλέγετε Fotona, επιλέγετε μια εταιρεία που δεσμεύεται για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την παράδοση, των καλύτερων συστημάτων laser στον κόσμο, με την υψηλότερη απόδοση.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Fotona εδώ.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Laser & Health Academy εδώ.

  • Posted on 2021-09-02
  • By Admin
fotona tmg iskra medical
2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by