Θεραπεία κυτταρίτιδας
Feature image
  • Project date 2014-01-10

Project gallery

Θεραπείες κυτταρίτιδας με την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο RDT® Radial Endodermo Therapy

Θεραπεία κυτταρίτιδας, με μηχανήματα Ενδοδερμικού Μασάζ.

Οι συσκευές VAC της Iskra Medical, παρέχουν αποτελεσματικές θεραπείες των υποδόριων αλλαγών χρησιμοποιώντας τη βελτιωμένη μέθοδο της Ακτινικής Ενδοδερμικής Θεραπείας (RDT®).

Η RDT® τεχνολογία, είναι ιδανική μέθοδος θεραπείας της κυτταρίτιδας. Χρησιμοποιεί διακοπτόμενη αναρρόφηση-Vacuum, με ρυθμιζόμενη ένταση υψηλής και χαμηλής αναρρόφησης σε ορισμένη χρονική ακολουθία.

Συνδυάζει την απαλή αναρρόφηση-Vacuum με τρία περιστρεφόμενα rollers, δημιουργώντας ακτινική δερματική πτύχωση. Με τον συνδυασμό αυτό ξεμπλοκάρεται η ροή του αίματος και του οξυγόνου στους ιστούς με κυτταρίτιδα και έτσι βελτιώνεται η κυκλοφορία.

Οι συνδετικοί ιστοί τεντώνονται επιτρέποντας στο δέρμα να επιστρέψει από την συρρικνωμένη εμφάνιση της κυτταρίτιδας, στη φυσιολογική του, λεία εμφάνιση. Η αποστράγγιση των στάσιμων προϊόντων – αποβλήτων μέσω του λεμφικού συστήματος και των λεπτών τριχοειδών αγγείων, είναι ταχεία. 

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο, απαλό και πιο σφιχτό δέρμα και σώμα με καλύτερο περίγραμμα. 

Επίσης, η μέθοδος RDT®  -ενδοδερμικό μασάζ:

  • βοηθά στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας
  • βελτιώνει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία
  • συμβάλει στην αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης
  • βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού
  • βελτιώνει το περίγραμμα σώματος και προσώπου

Η τεχνολογία RDT® είναι αποδεδειγμένα ανώτερη από την κλασσική γραμμική. Επιτυγχάνει θεραπείες σε μεγαλύτερες επιφάνειες χωρίς πόνο και κίνδυνο για μώλωπες.

Επιτρέπει απαλή κίνηση των χειρολαβών προς όλες τις κατευθύνσεις, και θεραπείες σε μεγάλες περιοχές (μηρούς, κοιλιά, γλουτούς, μέση, εσωτερικά γονάτων,πλευρά)  και σε μικρότερες (άνω γόνατο, μπράτσα) χωρίς την ανάγκη να φορά η ασθενής ειδική φόρμα.

Μία σειρά διαφορετικού μεγέθους χειρολαβές είναι διαθέσιμες, ανάλογα με τη περιοχή και την θεραπεία. Η δυνατότητα ρύθμισης του ελάχιστου και του μέγιστου της αρνητικής πίεσης επιτρέπει επίσης την θεραπεία και ευαίσθητων δερμάτων. Με τον συνδυασμό RDT® & Cavitation στην ίδια χειρολαβή επιτυγχάνετε ταυτόχρονα θεραπεία της κυτταρίτιδας και οριστική μείωση τοπικού πάχους.

Η Iskra Medical για την τεχνολογία RDT ® διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by