Υπέρηχοι
Feature image
  • Project date 2013-12-15

Project gallery

Υπέρηχοι

Συσκευές Medio SONO eco & Medio SONO 2

Δύο λειτουργίες (continuous & modulated) που επιτρέπουν θεραπείες χρόνιων και οξείων  καταστάσεων. Εργονομικές (διπλής συχνότητας) κεφαλές που εκπέμπουν υπερήχους στα 1 MHz ή / και 3 MHz

Ο υπέρηχος σε συνεχή λειτουργία (continuous), έχει θερμική επίδραση στους ιστούς, γι' αυτό και η λειτουργία αυτή είναι ιδανική για θεραπείες χρόνιων παθήσεων. Στην παλμική λειτουργία (modulated), τα κύματα παραδίδονται σε σύντομους παλμούς κάτι που εμποδίζει τη θέρμανση του ιστού. Αυτός ο τρόπος λειτουργίας παρέχει μια επίδραση micromassage και χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία των οξείων καταστάσεων.

Η κλασική θεραπευτική συχνότητα 1 MHz διεισδύει βαθιά στους ιστούς  και χρησιμοποιείται κυρίως για θεραπείες στις αρθρώσεις και τους τένοντες. Η συχνότητα των 3 ​​MHz επηρεάζει δερματικούς και υποδόριους ιστούς, και είναι επομένως ιδανικό εργαλείο για ειδικούς του δέρματος".

Οι συσκευές Medio SONO eco και Medio SONO 2 eco χρησιμοποιούνται:

Για χρόνιες αρθριτικές και ρευματικές παθήσεις,  φλεβικά έλκη και έλκη κατάκλισης,  οξείες και υποξείες τραυματικές και φλεγμονώδεις καταστάσεις, ανακούφιση από τον  πόνο.  

Η Medio SONO 2 eco μπορεί να συνδεθεί με δύο χειρολαβές ταυτόχρονα. 

2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by