Φωτοθερμικές κολπικές θεραπείες
Feature image
  • Project date 2013-12-09

 

The Medical Power of Light

Φωτοθερμικές κολπικές θεραπείες 

Η Fotona επί 15 χρόνια ασχολείται με την έρευνα laser γυναικολογικών εφαρμογών, αναπτύσσοντας επαναστατικές και ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, βασισμένες στο ατραυματικό και πλέον αποτελεσματικό  Laser της αγοράς, το Smooth XS Erbium YAG.

Er:YAG SMOOTH® Mode
H πατενταρισμένη τεχνολογία SMOOTH®, είναι ιδανική  για θεραπείες ακράτειας, κολπικής χαλάρωσης, πρόπτωσης πυελικών οργάνων και συμπτωμάτων εμμηνόμαυσης όπως κολπική ξηρότητα και ατροφία.

Το Smooth Mode παρέχει ακολουθία παλμών με βέλτιστη μεταξύ τους απόσταση προκειμένου να μη συσσωρεύεται θερμότητα στην επιφάνεια του βλεννογόνου αλλά να επιτυγχάνεται ομοιογενής εισαγωγή θερμότητας σε πάχος έως και 500! μικρομέτρων, προκαλώντας την αναδιαμόρφωση του υπάρχοντος κολλαγόνου και τη παραγωγή νέου κολλαγόνου στους ιστούς του βλεννογόνου. Έτσι απαλά, με μη αφαιρετικό τρόπο, χωρίς τραυματισμούς, με ακριβή και ελεγχόμενη εισαγωγή και εναπόθεση θερμότητας, θεραπεύει-αναζωογονεί τον βλεννογόνο.

Το Fotona Smooth XS έχει εύκολη χρήση με εγκατεστημένα πρωτόκολλα-τεχνικές:  IntimaLase® για αναζωογόνηση και σύσφιξη του κολπικού σωλήνα, IncontiLase® για θεραπείες ακράτειας, RenovaLase® για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης- ξηρότητας και  ατροφίας του κόλπου και ProlapLase®  για θεραπείες κυστεοκήλης.

Video

Broshure

 

2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by