Θεραπεία ακράτειας, κυστεοκήλης, αναζωογόνηση
Feature image
  • Project date 2014-01-10

Project gallery

The Medical Power of Light

 

1. Αναζωογόνηση κόλπου, Μέθοδοι IntimaLase® & RenovaLase®  

Η κολπική χαλάρωση, η ξηρότητα  και η ατροφία που ακολουθούν το πέρασμα του χρόνου, απασχολεί πολλές γυναίκες και τους συντρόφους τους, καθώς σταδιακά μειώνει τη σεξουαλική τους ικανοποίηση και απόλαυση.

Με το SmoothXS Er:YAG Laser και τις νέες πρωτοποριακές μεθόδους, το σύνδρομο της κολπικής χαλάρωσης και ατροφίας, αντιμετωπίζεται μη-επεμβατικά. Ενεργοποιείται η αναδόμηση του υπάρχοντος κολλαγόνου και η σύνθεση νέου κολλαγόνου και ινών ελαστίνης στο τοίχωμα του κόλπου και στην ενδοπυελική περιτονία.

Το τελικό αποτέλεσμα της νεοκολλαγονογέννεσης είναι η αναζωογόνηση, η σύσφιξη του κολπικού σωλήνα και η βελτίωση της σεξουαλικής επαφής.

 

Κλινικές μελέτες:  Οι κλινικές μελέτες δείχνουν βελτίωση στη σεξουαλική επαφή στο 95% των γυναικών και διαφορά στην ποιότητα του οργασμού στο 57%. Η θεραπεία γίνεται ανώδυνα, χωρίς ραφές και αιμορραγία, στο ιατρείο, σε 30 λεπτά. Δεν αποτελεί αντένδειξη η επιθυμία για νέα εγκυμοσύνη καθώς η IntimaLase® δρα ευεργετικά βελτιώνοντας την ελαστικότητα του κόλπου. Δεν απαιτείται αποχή από σωματική άσκηση και επιτρέπεται η σεξουαλική επαφή 3 ημέρες μετά τη θεραπεία.

Σε γυναίκες με ατροφία του κόλπου και πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή, ύστερα από τη θεραπεία RenovaLase®, υπάρχει πλήρης υποστροφή της ατροφίας και εξάλειψη του πόνου.

 

2. Laser Θεραπεία Ακράτειας Ούρων, Μέθοδος IncontiLase®

Η μοναδική μη χειρουργική μέθοδος  Incontilase® θεραπείας της ακράτειας, επιτυγχάνει αναδόμηση του κολλαγόνου και νεοκολλαγονογένεση στο πρόσθιο τοίχωμα του κολπικού σωλήνα καθώς και στην περιοχή του προδρόμου του κόλπου γύρω από το ουρηθρικό στόμιο.

Η κολλαγονική ενίσχυση των παραπάνω περιοχών οδηγεί στη συνδεσμική στήριξη της ουροδόχου κύστης και της ουρήθρας και στην αντοχή του σφιγκτηριακού μηχανισμού στην αύξηση της ενδοκοιλιακής πίεσης που έχει σαν αποτέλεσμα την ακράτεια των ούρων στο γέλιο στο βήχα, στην άσκηση.

Η θεραπεία γίνεται ανώδυνα, χωρίς ραφές και αιμορραγία στο ιατρείο, σε 30 λεπτά. Δεν απαιτείται αποχή από σωματική άσκηση και επιτρέπεται η σεξουαλική επαφή 3 ημέρες μετά τη θεραπεία.

Κλινικές μελέτες: Η Incontilase® είναι ιδανική μέθοδος θεραπείας για τη μικρή και μέτριου βαθμού ακράτεια, καθώς τα αποτελέσματα είναι άμεσα και υπάρχει ανταπόκριση στο 94% των γυναικών.

3. Laser Θεραπεία κυστεοκήλης, Μέθοδος ProlapLase®

Το Laser SmoothXS παρέχει μη-επεμβατικές θεραπείες κυστεοκήλης. Πρόκειται για νέα μέθοδο θεραπείας με Er:YAG Laser και την πατενταρισμένη τεχνολογία Smooth, χάρη στην οποία επιτυγχάνεται θέρμανση των ιστών του βλεννογόνου στον βαθμό και σε βάθος που απαιτείται για να επιτευχθεί το κλινικό αποτέλεσμα.

Compendium clinical studies

4. Eφαρμογές Αισθητικής

Αισθητική των γεννητικών οργάνων (πλαστική αιδοίου, λεύκανση αιδοίου και πρωκτού), θεραπείες κονδυλωμάτων και HPV βλαβών. Θεραπείες αναζωογόνησης και σύσφιξης στο πρόσωπο, μπράτσα, κοιλιά, μηρούς.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τα σεμινάρια εκπαίδευσης στη χρήση του Laser και τις εφαρμογές του στο τηλέφωνο 2106251547, e-mail: fotodieg@otenet.gr. Πιστοποιημένη εκπαίδευση σε συνεργασία με τη Laser & Health Academy

2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by