Μείωση πάχους-Υπέρηχοι
Feature image
  • Project date 2014-01-02

Project gallery

Μείωση τοπικού πάχους - Sonic ShaperΤM

Συσκευή υπερήχων με τεχνολογία Cavitation για μείωση τοπικού πάχους.

"Το Cavitation δεν συρρικνώνει τα λιποκύτταρα, τα καταστρέφει! Τα λιποκύτταρα δεν δημιουργούνται ξανά, γιατί ο οργανισμός μας δημιουργεί όλα του τα λιποκύτταρα μέχρι την ηλικία των 5 -6 χρόνων."

Η συσκευή υπερήχων Sonic ShaperTM με τεχνολογία Cavitation, προσφέρει μη επεμβατικές, χωρίς πόνο, ασφαλείς και υψηλής αποτελεσματικότητας θεραπείες  λιπόλυσης.

Η κοιλιακή χώρα, οι μηροί, οι γλουτοί, τα πλευρά, τα γόνατα βελτιώνονται και μειώνεται σημαντικά η περίμετρός τους χωρίς αναισθησία, ουλές και χρόνο ανάρρωσης. 

Πέντε αποθηκευμένα προγράμματα ανάλογα την περίπτωση, για εύκολη χρήση
1. Sweep System Technology
2. Pulse System Technology
3. Continuous Wave
4. Cavitation Soft
5. Cavitation Normal

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα!  Σε κάθε συνεδρία, χάνονται τουλάχιστον 2 πόντοι τοπικά, ενώ πραγματοποιείται ταυτόχρονα σμίλευση του σώματος.

Μείωση τοπικού πάχους Sonic ShaperΤM  Prestige

Συσκευή υπερήχων με τεχνολογία Cavitation & RDT®

Συνδυάζει Cavitation & Vacuum RDT®- ενδοδερμικό μασάζ, στην ίδια χειρολαβή. Παρέχει θεραπεία λιπόλυσης και ταυτόχρονα θεραπεία κυτταρίτιδας, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στη κοιλιά, γλουτούς, μηρούς, μπράτσα,πλευρά, μειώνεται η περιφέρεια από την πρώτη  συνεδρία ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται η εμφάνιση του δέρματος στη περιοχή της εφαρμογής, χωρίς πόνο και δυσφορία. 

Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε, σαν ξεχωριστή θεραπεία, μόνο το Vacuum - ενδοδερμικό μασάζ  (πρόσωπο & σώμα) για βελτίωση της κυκλοφορίας, επιτάχυνση της αποβολής αποβλήτων προϊόντων, και εντυπωσιακά αποτελέσματα στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Εύκολη χρήση με προεπιλεγμένα προγράμματα εφαρμογών και  δυνατότητα σύνδεσης με Set δερμαπόξεσης. Οι εφαρμογές γίνονται χωρίς αναλώσιμα (φόρμες κ.λ.π). Το Sonic ShaperTM Prestige είναι η εναλλακτική λύση στη χειρουργική λιπόλυση.

 

Υπέρηχοι - Medio SONO eco & Medio SONO 2 eco

          

Θεραπείες με υπερήχους με συχνότητα 1 MHz ή / και 3 MHz. Συνεχής και παλμική λειτουργία, με εργονομικές, διπλής συχνότητας κεφαλές με τις ακόλουθες εφαρμογές.

  • Βελτίωση της κυτταρίτιδας,
  • Μείωση ουλών και ρυτίδων,
  • Βελτίωση της αιματικής / λεμφικής κυκλοφορίας και μεταφοράς και αποβολής των παραπροϊόντων του μεταβολισμού.

 

Οι  υπέρηχοι έχουν μηχανική και θερμική δράση και συμβάλλουν: Στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων, στη διευκόλυνση διείσδυσης δραστικών ουσιών και στη βελτίωση της κυκλοφορίας.

Η συσκευή Medio SONO 2 eco μπορεί να συνδεθεί με δύο χειρολαβές ταυτόχρονα

2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by