Μαγνητοθεραπεία
Feature image
  • Project date 2013-12-14

Project gallery

TESLA Stym - Functional Magnetic Stimulation (FMS)

  • Θεραπείες σε αθλητικές κακώσεις 
  • Σε μυοσκελετικές διαταραχές 
  • Προβλήματα σπονδυλικής στήλης
  • Διαταραχές νευρικού συστήματος
  • Αντιμετώπιση πόνου
  • Μυϊκή ατροφία /χαλάρωση μυών
  • Νευρική και μυική αποκατάσταση μετά από κατάγματα
  • Ουρογεννητικές ασθένειες (πόνος προστάτη)
  • Παγωμένος ώμος

Η Λειτουργική Μαγνητική Διέγερση (FMS), προκαλεί μικρότερη ενόχληση σε   σύγκριση με την ηλεκτρική διέγερση. Επιτρέπει βαθιά διείσδυση σε μη ομοιογενείς βιολογικά ιστούς χωρίς να απαιτείται επαφή με το δέρμα.

Τα μαγνητικά πεδία περνούν μέσα από τα ρούχα, διεισδύουν βαθιά στου ιστούς και τα οστά, προκαλώντας διέγερση, εκεί όπου δεν μπορεί να επιτευχθεί με ηλεκτρική διέγερση.

Η θεραπεία με μαγνητικά πεδία διαπερνά όλα τα κύτταρα, ενισχύει την  ανταλλαγή ιόντων, ομαλοποιεί την κυκλοφορία, και αυξάνει την χρήση οξυγόνου των κυττάρων, οδηγώντας έτσι στην αναγέννηση ολόκληρου του σώματος.

Η συσκευή TESLA Stym με ένταση μαγνητικού πεδίου Max 1,5 Tesla, παρέχει πολλές και υψηλής ποιότητας λύσεις για τους ερευνητές και τους κλινικούς γιατρούς που εργάζονται στα πλαίσια της Νευρολογίας, της Νευροεπιστήμης, της Φυσικής Ιατρικής, της Αποκατάστασης. 

                                     

Magneto Pulsar

Η Magneto Pulsar προσφέρει  θεραπείες με τη χρήση μαγνητικού πεδίου χαμηλής συχνότητας. Έγχρωμη οθόνη αφής, προ-εγκατεστημένα προγράμματα με ευρύ φάσμα ενδείξεων και δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων ασθενών, εξασφαλίζουν εύκολη και φιλική προς το χρήστη λειτουργία. Το μαγνητικό πεδίο παραδίδεται μέσω διαφορετικού μεγέθους ηλεκτρομαγνήτες.

Ηλεκτρομαγνήτης με μεγάλη διάμετρο (70 cm) για ολόκληρο το σώμα, και δύο μικρής διαμέτρου (30 και 55 cm) για τοπικές εφαρμογές.

Δύο ανεξάρτητα κανάλια επιτρέπουν τη θεραπεία σε δύο ασθενείς ταυτόχρονα κάτι που αυξάνει την αποτελεσματικότητα, και τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου για το θεραπευτή αλλά και τον ασθενή.

 

Medio Pulsar

Η Medio Pulsar είναι χαμηλής ισχύος(10mT), και χαμηλής συχνότητας (1-120Hz) μαγνητικού πεδίου συσκευή, που χρησιμοποιείται για θεραπεία διαφόρων παθολογικών καταστάσεων. 

Τρία κανάλια με τρεις εξόδους επιτρέπουν τη σύνδεση τριών ζευγών μαγνητικών εφαρμοστών. Τόσο η ίδια η συσκευή όσο και οι εφαρμοστές έχουν βέλτιστο μέγεθος και βάρος που κάνει τη MEDIO PULSAR τέλειο εργαλείο, στην Αθλητιατρική και στην Αποκατάσταση.

Εύκολη χρήση, 35 προγράμματα με τις συνιστώμενες παραμέτρους. Όλες οι παράμετροι (συχνότητα, μαγνητικές δυνάμεις, χρόνος θεραπείας) μπορούν  να αλλαχθούν από το χρήστη, προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη θεραπεία για κάθε ασθενή.

Θεραπευτικές  εφαρμογές: Αυξάνει το μεταβολισμό και βελτιώνει τη κυκλοφορία, επιταχύνει την επούλωση καταγμάτων και τραυματισμένων ιστών, μειώνει τις φλεγμονές, ανακουφίζει από τον πόνο.

2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by