Ραδιοσυχνότητες
Feature image
  • Project date 2013-11-27

Project gallery

Ραδιοανάπλαση, Ραδιοσύσφιξη, Ήπια λιπόλυση

Α) Συσκευές Ραδιοσυχνοτήτων, με τη Μοναδική Τεχνολογία CP® 

Οι συσκευές Radio Derm και Radio Derm Prestige, με τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων, εισάγουν ανώδυνα θερμότητα, στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος (χόριο), στα λιποκύτταρα και τα κύτταρα κολλαγόνου μέχρι  αυτά  να συσταλούν και να προκαλέσουν σύσφιξη του δέρματος και ήπια λιπόλυση.

Επιπλέον οι ραδιοσυχνότητες, προκαλούν  "θερμική διέγερση" στα σημεία θεραπείας, πρόσωπο ή / και σώμα. Ο οργανισμός, "ενεργοποιείται" και αντιδρά στη θερμική διέγερση παράγοντας νέο κολλαγόνο και ελαστίνη, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής του δέρματος, τη σύσφιξη και τη μείωση των ρυτίδων. 

Προβλήματα, όπως χαλάρωση, ρυτίδες, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, ακόμη και ραγάδες αντιμετωπίζονται επιτυχώς. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα, με αριθμό συνεδριών, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Η CP® τεχνολογία  που ενσωματώνουν οι συσκευές, επιτυγχάνει ελεγχομένη και ασφαλέστερη εναπόθεση θερμότητας στο βάθος του δέρματος, με χαμηλότερες ενέργειες από ότι στη περίπτωση χρήσης ψύξης.

  • Η θεραπείες είναι ανώδυνες και γίνονται χωρίς τη χρήση ψύξης χάρη στη τεχνολογία CP®.
  • Τα αποτελέσματα διαρκούν και βελτιώνονται κάθε ημέρα καθώς έχει ενεργοποιηθεί ο οργανισμός και παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη
  • Αναμόρφωση του περιγράμματος προσώπου
  • Σύσφιξη προσώπου και σώματος.
  • Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.
  • Μείωση ρυτίδων, περιστοματικά και περιοφθαλμικά.
  • Αναζωογόνηση της επιδερμίδας και μείωση των πόρων.
  • Βελτίωση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων

Η χρήση των συσκευών είναι εύκολη με εγκατεστημένα προγράμματα θεραπειών. Συνοδεύονται από 3 χειρολαβές για εφαρμογές στο πρόσωπο και στο σώμα. Όλες οι εφαρμογές γίνονται χωρίς αναλώσιμα.

Β) Συσκευές Cryo Derm & Cryo Derm Prestige. ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ: Ραδιοσυχνότητες, Ενδοδερμική θεραπεία-RDT®, Cryo θεραπεία,  Δερμαπόξεση

Τετραπλός Συνδυασμός

1. Ραδιοσυχνότητες- με CP® πατενταρισμένη τεχνολογία, παρέχουν ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου, αναζωογόνηση και σύσφιξη της επιδερμίδας και των μυών στα μάγουλα, στο διπλασάγονο, στο λαιμό, στα μπράτσα, βελτίωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, μείωση των ρυτίδων περιστοματικά και περιοφθαλμικά.

2. Ακτινική ενδοδερμική θεραπεία- RDT®,  παρέχει ενδοδερμικό μασάζ, βελτιώνει την ροή της λέμφου, την αρτηριακή, φλεβική, τριχοειδή κυκλοφορία και την οξυγόνωση των κυττάρων. Έτσι μειώνει το οίδημα, τα λιμνάζοντα απόβλητα προϊόντα  και αντιμετωπίζει τη κυτταρίτιδα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Συμβάλλει στην μείωση της παχυσαρκίας, οστεοπόρωσης και προβλημάτων σπονδυλικής στήλης.

3. Cryo θεραπεία για μείωση του λίπους, επαναφορά της ελαστικότητας, βελτίωση του τόνου, της υφής του δέρματος και του  περιγράμματος σώματος και προσώπου.

4. Δερμαπόξεση με διαμάντι αφαιρεί ηλιακές βλάβες, ουλές ακμής, κοκκώδες δέρμα, διευρυμένους πόρους, λεπτές γραμμές, ρυτίδες και δυσχρωμίες.

Οι παραπάνω θεραπείες μπορούν να εφαρμοστούν μεμονωμένα, ή συνδυασμένες, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στη μείωση των ρυτίδων, τη τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας, τη μείωση του τοπικού πάχους και τη αναδιαμόρφωση του περιγράμματος σώματος και προσώπου

Προηγμένα συστήματα με πολλές εφαρμογές και γρήγορη απόσβεση της επένδυσής σας | Θεραπείες χωρίς αναλώσιμα | Εγκατεστημένα προγράμματα θεραπειών Ι Πιστοποίηση CE

                          

 

2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by