Αντιγήρανση
Feature image
  • Project date 2013-11-27

Project gallery

SP Dynamis Pro, double laser

Το μοναδικό Laser, που παρέχει όλο το φάσμα των θεραπειών αντιγήρανσης

  • Nd:YAG Laser 1064nm, αποτελεσματικό για εφαρμογές στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος,
  • Er:YAG Laser 2940nm, ιδανικό για αφαίρεση επιφανειακών ατελειών του δέρματος. 

 

Με το συνδυασμό αυτών των δύο συμπληρωματικών μηκών κύματος laser, το SP Dynamis Pro, παρέχει ευρύ φάσμα αισθητικών εφαρμογών.

Fotona4D - Πρόκειται για τέσσερις διακριτές λειτουργίες του SP Dynamis Pro, για την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος. Η εξαιρετικά ισχυρή και ευέλικτη πλατφόρμα του, με πολλές  επιλογές παραμέτρων επιτρέπει, εντυπωσιακά αποτελέσματα στις θεραπείες αντιγήρανσης

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι η ενδοστοματική μη αφαιρετική Smooth LiftinTM, πρωτοπόρος ανώδυνη διαδικασία που μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων των καλοκαιρινών μηνών, χωρίς τον κίνδυνο παρενεργειών

TightSculpting™ - Η διαδικασία TightSculpting ™ παρέχει μείωση του σωματικού λίπους και βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Η μέθοδος βασίζεται στην συνδυασμένη εφαρμογή των laser  Nd:YAG και Er:YAG, για επιφανειακή όσο και βαθιά θέρμανση του δέρματος, με σκοπό τη μείωση του τοπικού λίπους και τη βελτίωση του σχήματος του σώματος.
 

Εφαρμογές SP Dynamis Pro

 

Video

Broshure

Ενημερωθείτε για τα σεμινάρια που διοργανώνουμε σε συνεργασία με τη Laser and Health Academy στις εφαρμογές του διπλού laser SP Dynamis Pro.

 

2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by