Ειδήσεις - 01

Ειδήσεις - 01

Feature image

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και με μεγάλη συμμετοχή οδοντιάτρων πραγματοποιήθηκε το 19o σεμινάριο της ΦΩΤΟΔΙΕΓΕΡΣΗΣ με θέμα "Laser Οδοντιατρική", χρήση των Laser Er:YAG, Nd:YAG και Διοδικού στις οδοντιατρικές θεραπείες.

Η ημερίδα ξεκίνησε με παρουσίαση του βραβευμένου με διεθνείς διακρίσεις συστήματος Laser LightWalker της Fotona με δύο μήκη κύματος Er:YAG-2940nm, Nd:YAG-1064nm και του Διοδικού Laser 810nm.

Ο φυσικός M.Sc Π. Κάπαρης εξήγησε και συνέδεσε με απλό και κατανοητό τρόπο, την βιοφυσική των Laser, την ορολογία και τις παραμέτρους τους με τις κλινικές εφαρμογές και εισέπραξε τις ευχαριστίες των 50 συμμετεχόντων γιατρών για την συμβολή της παρουσίασής του, στην εκ μέρους τους κατανόηση της δράσης και αντίδρασης Laser-Ιστών και των κλινικών περιστατικών που ακολούθησαν.

Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας έγινε από τον οδοντίατρο Καλλή Ανώνη, με M.Sc "Laser in Dentistry", παρουσίαση κλινικών περιστατικών παρασκευής κοιλοτήτων εξ ολοκλήρου με το Er:YAG Laser, ενδοδοντική και περιοδοντολογική θεραπεία με Er:YAG & Nd:YAG Laser (TwinLight θεραπεία), λεύκανση με Er:YAG Laser, χειρουργική και με τα δύο μήκη κύματος. Ακολούθησαν video με όλες τις παραπάνω εφαρμογές σε πραγματικούς χρόνους.

Ο περιοδοντολόγος Σπ. Σπύρου, M.Sc "Laser in Dentistry", παρουσίασε περιστατικά από το ιατρείο του με το διοδικό Laser 810nm.

Ο οδοντίατρος Ε. Δημητρίου, Mastership "Laser in Dentistry", παρουσίασε επίσης κλινικά περιστατικά από το ιατρείο του με Er:YAG & Nd:YAG Laser της Fotona.

Στην συνέχεια έγινε επίδειξη -Hands on, του LightWalker σε γνάθους χοίρων

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εισηγητές της ημερίδας και τους συμμετέχοντες οδοντίατρους που με τις εύστοχες ερωτήσεις τους και απορίες τους συνέβαλαν στο υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου.

Η Φωτοδιέγερση είναι η πρώτη εταιρεία που από την αρχή της εμπορικής της δραστηριότητας το έτος 2001, παράλληλα με την προώθηση συστημάτων Laser, διοργανώνει σεμινάρια εκπαίδευσης για την σωστή χρήση των συσκευών.

Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχουμε το οφείλουμε στην επί 18 έτη συνεργασία μας με το Ινστιτούτο Έρευνας Οδοντιατρικών Laser -AALZ (Παν/μιο Aachen) και την Laser & Health Academy (Ljubljana), δύο από τους λίγους επιστημονικούς φορείς που παρέχουν επιστημονικά τεκμηριωμένη εκπαίδευση στην Laser οδοντιατρική.

  • Posted on 2018-12-17
  • By Admin
fotona tmg iskra medical
2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by