Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Feature image

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα “Εξελίξεις στη Laser Οδοντιατρική

Στο Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο Domotel Καστρί, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο  για την χρήση των παλμικών Laser Er:YAG 2940nm,  Nd:YAG 1064nm και του Διοδικού Laser FOX 810nm,  στις οδοντιατρικές θεραπείες. Η ημερίδα ξεκίνησε με παρουσίαση των βραβευμένων με διεθνείς διακρίσεις συστημάτων  Laser LightWalker της  Fotona  με δύο μήκη κύματος  Er:YAG-2940nm,  Nd:YAG-1064nm  και του Διοδικού  Laser FOX 810nm της A.R.C.

Ο φυσικός της εταιρείας εξήγησε και συνέδεσε  την βιοφυσική των Laser, την ορολογία και τις παραμέτρους τους με τις κλινικές εφαρμογές, για την κατανόηση της δράσης και αντίδρασης Laser-Ιστών και των κλινικών εφαρμογών. Ακολούθησε παρουσίαση της Er:YAG Laser οδοντικής χειρουργικής, και θεραπείες περιστατικών παρασκευής κοιλοτήτων εξ ολοκλήρου με το Er:YAG Laser, με επίδειξη της τεχνικής και της ταχύτητας αποκοπής με σχετικό  video.  

Χειρουργική μαλακών ιστών, ενδοδοντικές και περιοδοντολογικές θεραπείες με Er:YAG  &  Nd:YAG Laser (TwinLight θεραπείες με συνδυασμό των δύο Laser),  και λεύκανση με Er:YAG Laser. Ακολούθησαν video με όλες τις παραπάνω εφαρμογές σε πραγματικούς χρόνους. Παρουσίαση της τεχνικής EmunDo® με νέα πρωτόκολλα θεραπειών στο περιοδόντιο και περιεμφυτευματίτιδες, με το διοδικό Laser FOX- 810nm της  A.RC.

Στην συνέχεια έγινε επίδειξη,  του LightWalker και του FOX 810 σε γνάθους χοίρων.

Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές, τον Αναπλ. καθηγητή περιοδοντολογίας κ. Καρούση, τον παιδοδοντίατρο κ. Βελώνη, την περιοδοντολόγο κ. Γουτούδη, τους οδοντίατρους κ. Ε. Παπαδάκη και κ. Καλλή και τον φυσικό κ. Κάπαρη. Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες οδοντίατρους, που με τις εύστοχες ερωτήσεις τους και απορίες τους συνέβαλαν στο υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου.

Η Φωτοδιέγερση είναι η πρώτη εταιρεία, που από την αρχή της εμπορικής της δραστηριότητας, παράλληλα με την προώθηση συστημάτων Laser, διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης. Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχουμε  το οφείλουμε στην επί  16 έτη συνεργασία μας  με εκπαιδευτικούς φορείς  που παρέχουν επιστημονικά τεκμηριωμένη εκπαίδευση στην Laser οδοντιατρική.  


Διοργανώνουμε σεμινάρια - w/s στις νέες εφαρμογές λιπόλυσης και σύσφιξης

Seminars - Workshops 2018

Exhibitions & Conferences 2017- 2018

 

 

  • Posted on 2017-12-08
  • By Admin
fotona tmg iskra medical
2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by