Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Feature image

LASER IN EVERY DAY DENTAL PRACTICE

ΗΜΕΡΙΔΑ  LASER  ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
Εκπαιδευτικό Κέντρο Domotel  Καστρί, Ελευθερίου Βενιζέλου 154, Νέα Ερυθραία.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, Ωρα: 09.30 -17.00

Diode, Er:YAG, Nd:YAG Laser, (PTT) Photo Thermal Therapy

  1. -Χειρουργική μαλακών ιστών με τα τρία μήκη κύματος laser
  2. -Οδοντική χειρουργική
  3. -Twin Light ενδοδοντικές θεραπείες και θεραπείες περιοδοντίτιδας και περιεμφυτευματίτιδας
  4. - Ελάχιστης επεμβατικότητας πρωτόκολλα EmunDo® για θεραπείες περιοδοντίτιδας και περιεμφυτευματίτιδας

 

Με χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης- Δηλώσεις συμμετοχής στο 2106251547- Κόστος 100 ευρώ

 

Σεμινάρια Laser Εφαρμογών

Η Φωτοδιέγερση είναι η πρώτη εταιρεία, που από την αρχή της εμπορικής της δραστηριότητας, παράλληλα με την προώθηση συστημάτων Laser, διοργανώνει σεμινάρια εκπαίδευσης. Χάρη στην επί  20 έτη συνεργασία μας με εκπαιδευτικούς φορείς  που παρέχουν επιστημονικά τεκμηριωμένη εκπαίδευση στην Laser οδοντιατρική, τα σεμινάρια που διοργανώνουμε είναι υψηλού επιπέδου με θεωρητική κατάρτιση -βιοφυσική των laser, παρουσιάσεις περιστατικών, live περιστατικά, χρήση συσκευών και εξάσκηση σε γνάθους χοίρων.

Το τελευταίο μας σεμινάριο που έγινε στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Domotel Καστρί, είχε θέμα "Επιτυχής ενσωμάτωση των laser στη σύγχρονη ελάχιστα επεμβατική οδοντιατρική" και περιελάμβανε τις πλέον ενδιαφέρουσες και αποδοτικές εφαρμογές και τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις τεχνικών  και εφαρμογών, που συμβάλλουν στην βελτίωση των κλινικών  αποτελεσμάτων  και στην ανάπτυξη των εργασιών του laser ιατρείου σας.

Ακολούθησε επίδειξη εφαρμογών και πρακτική σε φυσικά δόντια και γνάθους χοίρων. Οι συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Ευχαριστούμε τους γιατρούς για την ουσιαστκή συμμετοχή τους στο σεμινάριο και τους εισηγητές κ. Ι. Καρούση, Α. Καλλή, Α. Νικήτα, Α. Γριβόπουλο που μοιράστηκαν μαζί μας τις laser γνώσεις τους.

..........................................................................................................................................................

Σεμινάριο με θέμα "Advanced Laser Dentistry"

Σε συνεργασία   με τη Dental Excellence, διοργανώσαμε υψηλού επιπέδου Laser workshop, αφήνοντας  τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες.

Εκτός από τις βασικές γνώσεις  στη βιοφυσική των laser, οι συμμετέχοντες  ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και τις  κλινικές μελέτες που επιβεβαιώνουν τα πλεονεκτήματα της  Laser οδοντικής  χειρουργικής.  Ενημερώθηκαν για τις  νέες τεχνικές, όπως  την EmunDo® φωτοθερμική θεραπεία περιοδοντίτιδας και περιεμφυτευματίτιδας, με χρήση χαμηλών παραμέτρων. Τη νέα τεχνολογία SWEEPS®, που  χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απολύμανση  ριζικού σωλήνα.  Επίσης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν laser θεραπείες σε ασθενείς  και να κάνουν  Hands-on πρακτική με τις συσκευές laser.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες και τους ομιλητές.

...........................................................................................................................................................

Σεμινάριο με θέμα “Εξελίξεις στη Laser Οδοντιατρική

Στο Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο Domotel Καστρί, πραγματοποιήσαμε σεμινάριο  για την χρήση των παλμικών Laser Er:YAG 2940nm,  Nd:YAG 1064nm και του Διοδικού Laser 810nm,  στις οδοντιατρικές θεραπείες. Η ημερίδα ξεκίνησε με παρουσίαση των βραβευμένων με διεθνείς διακρίσεις συστημάτων  Laser LightWalker της  Fotona  με δύο μήκη κύματος  Er:YAG-2940nm,  Nd:YAG-1064nm  και του Διοδικού  Laser FOX 810nm της A.R.C.

Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές και τους συμμετέχοντες, που με τις εύστοχες ερωτήσεις τους και απορίες τους συνέβαλαν στο υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου.


Seminars - Workshops 2023

Exhibitions & Conferences 2023

 

 

 

  • Posted on 2023-01-11
  • By Admin
fotona tmg iskra medical
2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by