Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Feature image

Σεμινάρια Laser Εφαρμογών

Η Φωτοδιέγερση είναι η πρώτη εταιρεία, που από την αρχή της εμπορικής της δραστηριότητας, παράλληλα με την προώθηση συστημάτων Laser, διοργανώνει σεμινάρια εκπαίδευσης. Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχουμε  το οφείλουμε στην επί  20 έτη συνεργασία μας  με εκπαιδευτικούς φορείς  που παρέχουν επιστημονικά τεκμηριωμένη εκπαίδευση στην Laser οδοντιατρική. 

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Domotel Καστρί, παραγματοποιήθηκε το τελευταίο σεμινάριό μας για το 2019. Το θέμα του σεμιναρίου ήταν "Επιτυχής ενσωμάτωση των laser στη σύγχρονη ελάχιστα επεμβατική οδοντιατρική" και περιελάμβανε τις πλέον ενδιαφέρουσες και αποδοτικές εφαρμογές και τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις τεχνικών  και εφαρμογών, που συμβάλλουν στην βελτίωση των κλινικών  αποτελεσμάτων  και στην ανάπτυξη των εργασιών του laser ιατρείου σας.

Ακολούθησε επίδειξη εφαρμογών και πρακτική σε φυσικά δόντια και γνάθους χοίρων. Οι συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Ευχαριστούμε τους γιατρούς για την ουσιαστκή συμμετοχή τους στο σεμινάριο και τους εισηγητές κ. Ι. Καρούση, Α. Καλλή, Α. Νικήτα, Α. Γριβόπουλο που μοιράστηκαν μαζί μας τις laser γνώσεις τους.

..........................................................................................................................................................

Advanced Laser Dentistry

Το Σάββατο 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε από τη Φωτοδιέγερση σε συνεργασία   με τη Dental Excellence, υψηλού επιπέδου Laser workshop, αφήνοντας  τις καλύτερες εντυπώσεις.

Εκτός από τις βασικές γνώσεις  στη βιοφυσική των laser, οι συμμετέχοντες  ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και τις  κλινικές μελέτες που επιβεβαιώνουν τα πλεονεκτήματα της  Laser οδοντικής  χειρουργικής.  Ενημερώθηκαν για τις  νέες τεχνικές, όπως  την EmunDo® φωτοθερμική θεραπεία περιοδοντίτιδας και περιεμφυτευματίτιδας, τη τεχνολογία SWEEPS, για καθαρισμό και απολύμανση  ριζικού σωλήνα καθώς και εφαρμογές σε μαλακούς και σκληρούς ιστούς. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν laser θεραπείες σε ασθενείς  και να κάνουν  Hands-on πρακτική με τις συσκευές laser.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες και τους ομιλητές.

...........................................................................................................................................................

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα “Εξελίξεις στη Laser Οδοντιατρική

Στο Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο Domotel Καστρί, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο  για την χρήση των παλμικών Laser Er:YAG 2940nm,  Nd:YAG 1064nm και του Διοδικού Laser FOX 810nm,  στις οδοντιατρικές θεραπείες. Η ημερίδα ξεκίνησε με παρουσίαση των βραβευμένων με διεθνείς διακρίσεις συστημάτων  Laser LightWalker της  Fotona  με δύο μήκη κύματος  Er:YAG-2940nm,  Nd:YAG-1064nm  και του Διοδικού  Laser FOX 810nm της A.R.C.

Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές και τους συμμετέχοντες, που με τις εύστοχες ερωτήσεις τους και απορίες τους συνέβαλαν στο υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου.


Seminars - Workshops 2020

Exhibitions & Conferences 2020

 

 

 

  • Posted on 2020-01-14
  • By Admin
fotona tmg iskra medical
2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by