Feature image

Εγκατάσταση LightWalker® στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Το Laser LightWalker AT - διπλό laser Er:YAG & Nd:YAGγια όγδοη συνεχή χρονιά χορηγείται στην οδοντιατρική σχολή του Α.Π.Θ, για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς.

Είναι το μοντέλο, σημείο αναφοράς των οδοντιατρικών Laser. Ενσωματώνει  τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες laser τεχνολογίες που εξασφαλίζουν  ασφαλή και αποτελεσματική χρήση σε όλες τις οδοντιατρικές εφαρμογές.

Το LightWalker με τεχνολογία τετραγωνικών παλμών (VSP) και τεχνολογία ομαδοποιημένων παλμών (QSP) είναι το μοναδικό, που παρέχει αποκοπή σκληρών ιστών και παρασκευή κοιλοτήτων όλων των ομάδων.

Χάρη στους μοναδικά πολύ μικρούς παλμούς που διαθέτει είναι το μόνο Er:YAG Laser που δημιουργεί αποτελεσματικό φωτοακουστικό φαινόμενο για αποτελεσματικό καθαρισμό του ριζικού σωλήνα από το οδοντινικό ξέσμα. Το πρωτόκολλο της θεραπείας - SWEEPS® είναι εγκατεστημένο και επιλέγεται από το μενού, στην οθόνη του μηχανήματος.

Με την ενσωμάτωση των δύο πλέον κατάλληλων μηκών κύματος, παρέχει αποτελεσματικές Twinlight® θεραπείες περιοδοντίτιδας και περιεμφυτευματίτιδας.

Με τις νέες χειρολαβές Genova & MarcCo παρέχει φωτοβιοδιαμόρφωση (PBM) -  μια μη επεμβατική λύση για επούλωση τραυμάτων και διαχείριση του πόνου.

Η 50χρονη επιτυχής πορεία της Fotona στην ανάπτυξη συστημάτων laser, στηρίζεται στην πολυετή συνεργασία της με ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

 

  • Posted on 2021-04-21
  • By Admin
fotona tmg iskra medical
2013 - fotodiegersi.gr all rights reserved. Powered by